زوایای مشهود و پنهان یک عزاداری ویژه برای مرحوم مرتضی پاشایی...
چند روزی از فوت خواننده جوان کشورمان مرحوم مرتضی پاشایی گذشته و من هنوز در فکر اتفاق اجتماعی هستم که برای جامعه ما رقم خورد.
می خواهم گذاره های فرهنگی-اجتماعی این جریان اجتماعی را استخراج کنم. لطفا به من در این خصوص کمک کنید و به این پرسش پاسخ بدهید:
چه گزاره های فرهنگی و اجتماعی در این حرکت ویژه اجتماع نهفته بود؟؟؟
1- تمایل مردم به انجام فعالیت های گروهی بدون مسئولیت فردی.
2- تناسب جامعه ما با غم و موسیقی و صدای پر از حزن مرحوم مرتضی پاشایی جوان.
4- ورود سبک جدیدی از عزاداری که در آن از لباس عزا، قرآن، مسجد و... خبری نبود و عمومیت یافتن سبک عزاداری در خانواده های شبه مدرن که در آن آرایش و پیرایش کرده به شکل یک مراسم گروهی حاضر شده و هر فعل سنتی را مذموم می انگارند...(استفاده از موسیقی و خواندن خوانندگان مشهور کشور و همچنین همخوانی مردم از دیگر ابداعات این سبک جدید بود)
5- حرمت محرم در اجتماعات مردمی که اکثر قریب به اتفاق آنان را نوجوانان و جوانان تشکیل می دادند چندان حفظ نشد.
6- وجود یک رسانه فرانو قدرتمند مردمی و اثر پذیری اجماعی در مقابل تبلیغات آن(بیشتر منظورم وایبر و واتساپ است).
7- حضور مردم از ساعات اولیه صبح تا پاسی از شب برای امری که از قبل در برنامه های زندگی آنها پیش بینی نشده بود نشانه ای بود از وجود اجتماعی بی برنامه و در بعد کلان قابل برنامه ریزی توسط جریاناتی که به حرکات اجتماعی این چنینی چشم طمع دوخته اند.
8- ...
توی هر عصر و زمان و جایی انسان ها محبوبیت رو دوست دارند و هر کس متناسب با تواناییش برای رسیدن به اون تلاش میکنه.یه نفر ورزشکار میشه یه نفر درس میخوانه یه نفر هنر منند میشه و...
نود درصد این ها افراد جوان هستند و نشان دهنده ی فرهنگ و باور یک ملت...
حالا توی زمانی که دارن باور و فرهنگ ما رو میگیرن و ما در مقابلش نه تربیت درستی داریم نه آموزشی نتیجه این میشه که یک کشور به وسیله ی یک دستگاه خیلی کوچیک همه ی آرمان های بزرگ ما رو میگیره و جوان ها برای کسب محبوبیت هیچ تلاشی نمیکنند چونکه رنگ برتری عوض شده بی ارزشی تبدیل به ارزش شده این کلمه ی مسخره ی لایک انقدر بزرگ شده که هر کاری براش انجام میدن شکستن دل یک مادری که تازه بچشو از دست داده که چیزی نیست از وجود و انسانیت خودشون هم مایه میذارن تا بیشتر دیده بشن بیشتر لایک بخورن!!!!!!!